Mitsubishi повертає легенду на український ринок

Компанія «ЕМ ЕМ СІ Україна», офіційний дистриб’ютор автомобілів Mitsubishi, повідомляє, що з вересня в Україні знову наявна в продажу модель Mitsubishi Pajero. Тепер вона доступна в довгоочікуваному 7-місному виконанні, що якнайкраще підійде для комфортних подорожей як у місті, так і за його межами.

Mitsubishi Pajero – легендарний рамний позашляховик, відомий у всьому світі: в ньому є фірмова система повного приводу Super Select 4WD-II (що дає можливість обрати один із 4 режимів руху в залежності від типу дорожнього покриття), блокування заднього диференціалу, 5-тиступінчата автоматична коробка передач із бензиновим двигуном 3.0 л., великий кліренс в 235 мм і просторий 7-місний салон та багажник, що може збільшуватись до вражаючих 1790 л. зі складеними сидіннями.

При цьому Mitsubishi Pajero ідеальний помічник і в поїздках по місту: незалежні передня та задні підвіски роблять хід плавним та комфортним. А першокласне оформлення сидінь та керма шкірою, навігаційна система із 7-ми дюймовим дисплеєм із сенсорним керуванням зробить подорожі на цьому автомобілі по-преміальному зручними та приємними.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть