На європейському ринку з’явиться новий електричний кросовер (Фото)

Німецька компанія Borgward, яка зараз належить китайцям, привезла на автосалон у Франкфурт електричний люксовий кросовер Borgward BXi7. У 2018 році мають розпочатися його продажі в Європі.

Borgward BXi7 побудований на базі стандартного Borgward BX7, який продається зараз тільки в Китаї. Однак, у відродженій компанії Borgward, що має німецькі «коріння» і завод недалеко від Бремена, великі плани щодо виходу на європейський ринок. Уже в наступному році на Старому Континенті з’явиться електричний BXi7.

BXi7 оснащується двома електромоторами, чия загальна потужність становить 272 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Розгін до 100 км/год займає 6,5 секунди при максимальній швидкості 200 км/год. На одній зарядці цей електричний кросовер проїжджає 500 км. Швидке заряджання до 80% займає всього 30 хвилин. Водій може вибрати один з п’яти режимів їзди.

Як бачите, цей німецько-китайський кросовер володіє дуже пристойними технічними та динамічними характеристиками. Здається, він зможе скласти гідну конкуренцію іншим електричним SUV. Тим більше, що Borgward каже, що ця новинка отримає справжню німецьку якість, адже її будуть випускати в Бремені.

BXi7 має кілька сучасних систем безпеки, щоб і цим теж залучити європейських покупців. Ця модель повинна насправді мати дуже хорошу безпеку, інакше її продажі в Європі можуть просто провалитися.

Очікується, що Borgward випустить на ринок Європи свій електричний BXi7 в 2018 році. Коштувати він буде близько 30 000 євро.


Не пропустіть