Стартувало виробництво Honda Accord десятого покоління

Компанія Honda приступила до серійного виробництва нового, десятого за рахунком покоління свого седана Accord на потужностях заводу марки в штаті Огайо (США). Дане підприємство також займається випуском седанів Acura TLX і Acura ILX.

Нагадаємо, що нова генерація «Хонда Акорд» була розроблена на платформі, аналогічної тій, яку задіяли при створенні останніх поколінь Civic і CR-V. Автомобіль буде випускатися виключно в 4-дверній версії. Купе Accord на ринку не з’явиться.

На авторинку США седан обладнають 1,5-літровим 4-циліндровим бензиновим агрегатом на 192 кінські сили і 2-літровим двигуном на 254 “конячки”. В якості трансмісії виступить 6-ступінчаста МКПП, варіатор, а також 9-діапазонна АКПП. Також для покупців буде доступна гібридна версія Accord, що працює з 2-літровим «атмосферником» і двома електричними двигунами.

В базовий варіант оснащення «Акорд» увійде: система адаптивного круїз-контролю, система автоматичного екстреного гальмування, система розпізнавання дорожніх знаків і багато іншого.

Продажі нового покоління Honda Accord в США почнуться до кінця цього осені. Вартість автомобіля поки не оголошена.


Не пропустіть