Suzuki представить концептуальний кросовер без даху і дверей

Компанія Suzuki представить концептуальний кросовер без даху і дверей. Йдеться про вседорожник Suzuki e-Survivor, за допомогою якого японські машинобудівники вирішили показати громадськості свій погляд на автомобілі SUV майбутнього.

Напередодні розробники кросовера Suzuki e-Survivor представили його перші візуалізації в глобальній мережі. За слова представників компанії Suzuki, прототип показує напрямок розвитку лінійки позашляховиків японського бренду. “Фізична” прем’єра концептуальної моделі відбудеться в жовтні в рамках автомобільної виставки в Токіо.

Основою для концептуального кросовера Suzuki e-Survivor послужила рама сходового типу. Чотири електричних двигуна позашляховика вбудовані в кожне з його коліс. Цифрова панель приладів машини розтягнута на всю ширину салону. При габаритах 3460х1645х1655 мм, кросовер має колісну базу розміром 2 300 мм.

Концептуальний кросовер Suzuki e-Survivor має два голографічних дисплея, які візуалізують дані про стан дорожнього покриття і самого автомобіля. Крім того, на них виводиться зображення від камер, які вигідно замінили бічні дзеркала, а також навігаційні дані. Вседорожник отримав систему автономного управління третього рівня і іншу сучасну електроніку.


Не пропустіть