Mercedes-Benz Sprinter 2018: перші офіційні зображення популярного фургона

Підрозділ Mercedes-Benz Vans оприлюднило перший скетч свого новітнього развізного фургона Mercedes-Benz Sprinter наступного покоління.

Перше офіційне зображення Mercedes-Benz Sprinter 2018 – у вигляді комп’ютерного графічного малюнка – було показано в Атланті (США). Тут проходить найбільша північноамериканська виставка комерційних автомобілів North American Commercial Vehicle Show (NACV).

Як видно по скетчу, новий Mercedes-Benz Sprinter 2018 має «м’язисту», спортивну зовнішність. Досить подивитися на фари, решітку радіатора і передній бампер. Машина отримає різні електронні системи допомоги водієві, а також нові варіанти виконання, що зробить її ще більш зручною в якості індивідуального транспорту.

Офіційно заявлено, що Mercedes-Benz Sprinter 2018 вийде на європейський ринок в першій половині наступного року, а потім буде освоювати й інші континенти. До речі, велика ставка робиться на ринок США. І недарма саме тут презентували перший скетч новинки.

Виявляється в США, в місті Північний Чарльстон будується завод, на якому будуть випускати Mercedes-Benz Sprinter наступного покоління. Сьогодні Sprinter поставляється на північноамериканське підприємство в розібраному вигляді, де проводиться його досборка. Новий завод дозволить значно скоротити терміни поставки машин до покупців.

Mercedes-Benz Sprinter 2018 також буде випускатися на основних заводах в Німеччині – в Дюссельдорфі і Людфігсвельді.

Нагадаємо, що перше покоління Mercedes-Benz Sprinter з’явилося в 1995 році. З того часу випущено понад 3,3 млн автомобілів різних генерацій, які працюють в 130 країнах світу. Це наймасовіший комерційний автомобіль з трипроменевою зіркою. За підсумками продажів за перше півріччя 2017 Sprinter показав рекордні показники вперше за 20 років – 96 200 одиниць, що більше, ніж за той же період минулого року (95 100 од.).

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть