Названа вартість позашляхової версії Skoda Kodiaq

Позашляховий варіант Scout нового семимісного кросовера від Skoda відрізняється захисним обвісом по периметру кузова і системою Off-Road Assist.

У Європі стартував продаж версії кросу Skoda Kodiaq Scout. У Великобританії ціни починаються від 32 330 фунтів стерлінгів.

Концепція Kodiaq Scout побудована на однойменній версії універсала Octavia. Вона полягає в установці захисного незабарвленого пластика по периметру. При цьому бампера отримали знизу фальшзахист під алюміній. Колеса отримали оригінальні легкосплавні диски більшого діаметру (19 дюймів). Обвіси кузови скоротилися. Кут в’їзду становить 22 градуси, а з’їзду – 23,1 градуса. Кліренс автомобіля збільшений до 194 міліметрів. Також можна виділити тонування задніх стекол.

Всі комплектації Kodiaq Scout оснащуються системою повного приводу. Пакет Off-Road Assist автоматично регулює відгук дросельної заслінки і блокування диференціала для кращої тяги. Моторна гамма Scout позбулася найслабшого двигуна для Kodiaq – 1.4 TSI потужністю 125 кінських сил. Покупцям доступні бензинові мотори потужністю від 150 до 180 кінських сил і турбодизелі – від 150 до 190 “конячок”.

Skoda Kodiaq Scout фактично відкрила нову нішу сімейних середньорозмірних кросоверів з семимісним салоном і підвищеними позашляховими характеристиками.

Джерело avtoblog.ua

Не пропустіть