Опубліковані рендери серійної версії Toyota Supra

Японська компанія Toyota готує до прем’єри відроджений спорткар Toyota Supra, проте зовнішність моделі до сих пір не була розкрита. На сторінках американських автомобільних видання з’явилися свіжі рендери серійного виконання моделі.

Про відроджений спорткар Toyota Supra в світових автомобільних виданнях вже було сказано досить багато – модель розробляється паралельно з баварським родстером BMW Z4, а під капотом «топової» версії моделі розташується 3,5-літровий турбований V6, потужність якого складе більше 400 кінських сил. Поряд з цим зовнішність моделі до сих пір залишається загадкою.

Один з незалежних художників на форумі SupraMKV опублікував результати своєї роботи зі створення рендеру серійного спорткара Toyota Supra. Автор зображення зазначив, що віртуальний автомобіль базується на концепті, представленому ще в 2014 році, а також ввібрав в себе деякі дизайнерські особливості, помічені на тестових мулах, які раніше потрапили в об’єктиви фотошпигунів.

Варто відзначити, що рендер Toyota Supra отримав дійсно багато спільного з концептом Toyota FT-1 – модель зберегла складну форму передньої частини кузова, а також обтічну форму капота. Також смуги світлодіодів замінені на більш звичну оптику, що робить автомобіль ще більше схожим на серійну версію.


Не пропустіть