BMW X5 і X6 отримали нові спецверсії (Фото)

Компанія BMW оголосила про випуск нових спеціальних версій двох своїх топових кросоверів: X5 Special Edition і X6 M Sport Edition.

Кросовер в нових особливих виконаннях будуть відрізнятися від своїх стандартних «побратимів» головним чином більш багатим стандартним оснащенням.

BMW X6 в версії M Sport Edition отримав особливий варіант забарвлення кузова Long Beach Blue (блакитний металік), в обробці салону використовуються карбонові вставки.

В якості альтернативи доступні такі варіанти забарвлення, як Carbon Black (чорний) і Mineral White (білий), обидва – з ефектом «металік».

X6 в новій ​​версії оснащується також опціями з пакету M Sport (зокрема – спортивною «M-підвіскою»), а також 20 або 21-дюймовими колісними дисками серії M з подвійними спицями та шинами різної ширини на передній і задній осях.

Версія Special Edition на BMW X5, в свою чергу, об’єднує опції з пакета M Sport і обробку салону шкірою Dakota. За окрему плату можна замовити комбіновану обробку зі шкіри та «алькантари» з логотипами «M» на спинках крісел або один з п’яти варіантів оббивки шкірою Merino.

Нові спецверсії Special Edition і M Sport Edition стануть доступні для всіх модифікацій BMW X5 і X6 за винятком M50d.

У Європі продажі нових BMW X5 Special Edition і X6 M Sport Edition почнуться в грудні нинішнього року.


Не пропустіть