Citroen представив оновлений хетчбек Citroen C4 Cactus 2018

Французький виробник автомобілів представив оновлену версію свого хетчбека, яка отримала нову підвіску і моторну гамму. Варто зазначити, що поновлення відбулися істотні.

До слова в компанії тепер позиціонують Citroen C4 Cactus 2018 модельного не як кросовер, а як хетчбек.
На відміну від попередника модель отримала нову підвіску, нові бампери, радіаторну решітку, а захисні накладки в задній частині автомобіля і з дверей повністю прибрали.

У салоні також відбулися серйозні зміни і тепер автомобіль має два роздільних крісла, які прийшли на зміну передньому дивану.

У списку обладнання хетчбека буде система запобігання фронтальному зіткненню, система попередження про схід зі смуги, система моніторингу сліпих зон, цифрова приладова панель, інформаційно-розважальна система з сенсорним екраном, а також камера заднього виду та інше.

Що стосується моторної гами, то вона поповнилася бензиновим турбованим двигуном об’ємом 1,2 літра. Мотор має віддачу 130 кінських сил і працює в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

Також в лінійці двигунів залишився 1,2 і 1,6-літровий мотори потужністю 82 або 110 і 100 к.с. Надалі для моделі стане доступний дизельний 120-сильний двигун. На європейський ринок Citroen C4 Cactus 2018 вийде на початку наступного року.


Не пропустіть