Новий седан Volkswagen Jetta GLI «засвітився» на шпигунських фото

На сторінках американського автомобільного видання з’явилися свіжі шпигунські фото з тестів нового седана Volkswagen Jetta в спортивній версії GLI. Відзначається, що публічна прем’єра моделі відбудеться вже в січні на міжнародному автосалоні в Детройті.

Судячи по свіжих шпигунських фото, новий Volkswagen Jetta GLI в плані зовнішності насамперед примітний видозміненою передньою оптикою, а також решіткою радіатора, яка отримала більш спортивну і динамічну форму. В цілому, дизайн нового Volkswagen Jetta GLI не сильно відрізняється від моделі актуального покоління, але деякі еволюційні зміни дійсно мають місце.

За даними інсайдерів, новий Volkswagen Jetta GLI буде спроектований на базі виробничої платформи MQB, завдяки чому седан дещо зросте в габаритах в порівнянні з актуальною моделлю. Очікується, що інтер’єр седана отримає безліч подібностей з дизайном салону нового Volkswagen Golf.

Що стосується технічних характеристик, то новий Volkswagen Jetta GLI отримає під капот 2,0-літровий бензиновий мотор TSI, потужність якого складе не менше 210 кінських сил. Оновлена ​​лінійка Volkswagen Jetta дебютує на автосалоні в Детройті, а спортивну версію GLI представлять в кінці 2018 року.


Не пропустіть