Mercedes-Benz Sprinter 2018 засвітився на відео

Одною з головних подій у світі розвізних фургонів 2018 року стане вихід на ринок Mercedes – Benz Sprinter нового покоління. Шпигунські фото машини бачили багато, а ось тепер з’явилося і свіже відео.

Mercedes-Benz Sprinter 2018 вже не раз потрапляв в об’єктиви папараці. Фотографії та навіть відео різних прототипів не раз публікувалися провідними ЗМІ. Тепер же з’явилося найсвіжіше відео новітнього фургона.

Як видно з ролика, Mercedes-Benz Sprinter 2018 знову в яскравому камуфляжі. Проте, дизайн фургона можна попередньо визначити. Так, наприклад, решітка радіатора, швидше за все, буде схожа на аналогічну з пікапа Mercedes-Benz X-Class. А загальний стайлінг отримає елементи з концептуального фургона Mercedes-Benz Vision Van.

Mercedes-Benz Sprinter 2018 повинен вийти на європейський ринок вже в першій половині наступного року. Машина обіцяє бути дуже цікавою. У неї буде інша платформа, яка не має нічого спільного з Volkswagen Crafter останньої генерації.

Крім вже відомих турбодизельних двигунів, машина вперше отримає версію на електричній тязі. В її розробку інвестовано близько 150 млн. Євро. Ще близько 300 млн. Євро вкладено в головний завод у Дюссельдорфі на підготовку виробництва всієї нової лінійки машин.

Що ж стосується заокеанського ринку, то Mercedes-Benz Sprinter 2018 буде випускатися на новому заводі в США, в Північному Чарльстоні (Південна Кароліна). І це буде повномасштабне виробництво, а не збирання машинокомплектів із Німеччини, які поставлялися в США в такому вигляді для відходу від 25-відсоткового імпортного мита. Всього ж новий автомобіль буде випускатися на шести заводах по всьому світу.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть