Представлена ​​нова версія подовженого седана Volvo S60L

Подовжена версія седана Volvo S60L отримала трохи перероблену зовнішність, а також деякі інші нововведення

24 листопада, співробітники прес-служби відомого шведського автомобільного бренду Volvo, а точніше його китайського представництва, провели офіційну презентацію нової версії седана S60L – це подовжена модифікація моделі.

Треба сказати, що здебільшого, автомобіль отримав, як то кажуть, «косметичні» зміни – дизайнери компанії Volvo змінили зовнішній вигляд авто відповідно до нового стилю оформлення. Крім усього іншого, варто відзначити нову радіаторну решітку, яка отримала вертикальні клини, а також поява великої колекції доступний колісних дисків, крім того, покупцям тепер доступний новий колір кузова. Також деякі зміни отримав і салон подовженого шведського седана – повідомляється, що за бажанням покупця, сидіння і дверні «карти» можуть бути оброблені натуральною шкірою, яка в свою чергу буде пофарбована в рудо-коричневий колір.

Тим часом, список оснащення оновленого седана Volvo S60L буде доповнений за рахунок системи фільтрації повітря, що надходить в салон автомобіля, а також фірмовим комплексом безпеки City Safety, до складу якого увійшли: система екстреного гальмування, яка здатна самостійно підрулювати автомобіль для уникнення можливого зіткнення, система, яка буде запобігати виїзд на «зустрічку», асистент, який постійно стежить за «сліпими» зонами.

Новинка буде запропонована покупцям з бензиновими силовими турбоустановки, робочим об’ємом 1,5 і 2,0 літра, розрахованими на 152 і 190/245 к.с. відповідно. Крім того, покупці зможуть вибрати модифікацію, оснащену гібридним двигуном, сумарна потужність якого становить 306 к.с.


Не пропустіть