Volkswagen опублікував перше зображення абсолютно нової Jetta

Компанія Volkswagen частково розсекретила дизайн седана Jetta наступного покоління

Як повідомляє видання Motor1, перший тизер показав головний інженер американського «Фольксвагена» Маттіас Ерб. У свою чергу, представник американського підрозділу німецької компанії Хенрі Воебкен раніше повідомляв, що світова прем’єра седана 2019 модельного року відбудеться в січні наступного року на автосалоні в Детройті.

Крім того, Воебкен заявляв, що модель купеподібної форми отримає «суперсучасний», «сильний» і «емоційний» дизайн: «Ми дали автомобілю північноамериканський “дотик”, що виразилося в реалізації конкретних потреб ринку. Jetta стане символічним продуктом, який зробив Volkswagen, прислухавшись до американським клієнта і дилера».

За неофіційною інформацією, «Джетта» сьомого покоління переїде на модульну платформу MQB і буде більше свого попередника. Як додає Autoweek, журналістам якого вдалося поїздити за кермом закамуфльованих седанів, основним мотором для США буде турбочетвірка 1.4 TSI, в пару якої покладено 6-ступінчаста механіка і 8-діапазонний автомат.

У салоні журналісти видання не знайшли явних відмінностей від хетчбека Volkswagen Golf, хоча представники марки і намагалися зберегти інтригу, замаскувавши інтер’єр накладками. А шкода: були припущення, що саме «Джетта» отримає принципово новий салон, який потім перейде до восьмого покоління “Гольфа”.


Не пропустіть