На тестах помічений новий компактний позашляховик Mercedes-Benz GLB

У компанії Mercedes-Benz працюють над створенням нового автомобіля Mercedes-Benz GLB-Class, створеного на основі A-Class. Напередодні в мережу виклали свіжі шпигунські фотографії Mercedes-Benz GLB-Class.

Новий компактний кросовер Mercedes-Benz GLB-Class виробники вивели на тести. Новинка має деяку схожість з моделлю Mercedes-Benz GLA, при цьому прототип отримав більш масивний кузов квадратної форми з великою кількістю різких ліній. Передня частина кузова виглядає надзвичайно громіздкою, зараз важко визначити чи є це особливістю нового автомобіля або це фальшива кузовна панель, що приховує справжні риси новинки.

Незважаючи на компактні розміри Mercedes-Benz GLВ має три ряди сидінь і просторий салон. Уже в базовому виконанні автомобіль буде оснащений повнопривідною системою, а моторна гамма позашляховика буде представлена ​​4-циліндровими дизельними і бензиновими моторами.

Дебют автомобіля Mercedes-Benz GLB очікується в 2018 році. Передбачувана вартість позашляховика 36 000 доларів, тому особливої ​​розкоші від машини чекати не варто.


Не пропустіть