Компанія Volkswagen представила нове покоління седана Jetta

Компанія Volkswagen представила нове, сьоме за рахунком покоління седана Jetta. Дебют нової генерації седана відбувся в рамках автосалону в Детройті, який почав свою роботу для журналістів.

Побудовано новий Jetta на платформі MQB, яка вже використовується в моделях VW Golf, Arteon, Tiguan і інших.
Габарити седана змінилися і тепер довжина становить 4 702 мм (+43 мм), ширина – 1 799 мм (+21 мм), а висота посилання – 1 459 мм (+6 мм).

Відстань між осями у новій генерації становить 2 686 мм (+35 мм). Незважаючи на зміну габаритів, розмір багажного відділення залишився колишнім і становить 510 літрів. Представлений в рамках автошоу в Детройті седан розроблявся з урахуванням переваг американських клієнтів.

Так, у зовнішності нової Jetta з’явилася широка решітка радіатора, світлодіодна оптика, яка буде доступна з мінімальній комплектації, а також на капоті і з боків з’явилися гострі лінії.

У салоні моделі стало більше простору, а також в ньому з’явилася цифрова приладова панель, інформаційно-розважальна система з сенсорним екраном 10,2 дюйма і підтримкою смартфонів.

Ще виробник запропонує аудіосистему Beats, клімат-контроль і підігрів сидінь з вентиляцією. Крім цього в списку обладнання Jetta з’явилися нові системи безпеки і допомоги водієві.

Говорячи про лінійку двигунів, то вона для американського ринку буде представлена ​​1,4-літровим 150-сильним двигуном, пару якому складе 6-швидкісна або 8-ступінчаста коробка передач.

Пізніше на ринок вийде версія з дволітровим двигуном. Jetta стане на конвеєр підприємства в Мексиці, а в продажу на мексиканському ринку він з’явиться вже в першому кварталі 2018 року.


Не пропустіть