Mercedes-Benz представив “Гелендваген” нового покоління (Фото)

Презентація нової генерації позашляховика проходила на мотор-шоу в Детройті. Mercedes-Benz представила позашляховик G-Class нового покоління, який з’явиться на ринку влітку 2018 року.

Відрізняється новий Mercedes-Benz G-Class збільшеними габаритами, при цьому в цілому зовнішність моделі як і раніше впізнається.

Так, довжина позашляховика тепер становить 4 715 мм, що на 53 мм більше, ніж у попередника. Також збільшилася і ширина до 1 881 мм, що на 121 мм більше. За рахунок застосування легких матеріалів вага позашляховика знизилася на 170 кілограмів.

Тепер автомобіль нової генерації має нову раму, незалежну задню підвіску, нерозрізний міст з 4 поздовжніми важелями і тягою Панара.

У салоні нового G-Class можна спостерігати оформлення в стилі моделей E-Class і S-Class. У більш дорогих комплектаціях позашляховик отримає два 12,3-дюймових дисплея, один з яких буде від мультимедійної системи.

Двигун для позашляховика анонсований поки тільки один і ним виявиться бітурбованний агрегат V8 об’ємом чотири літри, який видасть 422 кінських сили потужності.

Якщо раніше для позашляховика пропонувалася семишвидкісна коробка передач, то тепер пару двигуну складе девятишвидкісна 9G-Tronic.

На німецькому ринку Mercedes-Benz G-Class стане доступний для покупки на початку літа, а його попередня вартість буде від 107 040 евро.


Не пропустіть