Lexus показав новий флагманський кросовер

На автосалоні в Детройті Lexus представив концептуальний флагманський кросовер LF-1 Limitless, повідомляє автовиробник. Автомобіль крупніший всіх інших кросоверів марки – його довжина 5 014 мм, колісна база – 2 974 мм. У дизайні використані вже традиційні для Lexus мотиви «веретена», причому не тільки в радіаторній решітці, а й в інших елементах кузова. З’явилися і нові лінії дизайну, які компанія називає стилем «розплавлена ​​катана».

Автомобіль отримав 22-дюймові колісні диски, відеокамери замість зовнішніх дзеркал, систему автопілота, світлодіодне підсвічування решітки радіатора, чотиривимірну навігацію. Ідеологія струмуючих ліній триває і в інтер’єрі. Салон отримав безліч сенсорних панелей, а в обробці з’явилося ноу-хау – в дерев’яних дверних панелях виготовлені маленькі отвори, через які проходять промені мініатюрних світлодіодів. Це створює ефект «легкості» дверних панелей.

Про моторній гамі поки не повідомляється, проте в Lexus кажуть, що будуть ставити на цей автомобіль як традиційні бензинові двигуни, так і електромотори.


Не пропустіть