Hyundai випустить новий бюджетний електрокар на базі Solaris

Південнокорейська компанія Hyundai продовжує розвивати власні електричні технології, а черговою новинкою бренду стане повністю електричний седан. Відзначається, що модель буде виконана на основі седана Hyundai Solaris.

Згідно з даними зарубіжних автомобільних видань, компанія Hyundai планує вивести на автомобільний ринок Індії відразу кілька бюджетних електрокарів, одним з яких стане «зелена» версія нового кросовера Hyundai Kona. Крім того, розробники планують створити і недорогий електричний седан, який буде базуватися на новому Hyundai Solaris і отримає назву Xcent.

Розробники відзначили, що електричну версію Hyundai Kona не вийде зробити досить дешевою для того, щоб модель користувалася популярністю в Індії. Замість цього роль найдешевшого електрокара візьме на себе Hyundai Xcent.

Про технічні характеристики нового «зеленого» седана поки не повідомляється, але експерти впевнені, що модель отримає електромотор потужністю приблизно в 100 кінських сил, а запасу ходу на одному заряді батареї вистачить як мінімум на 250 кілометрів. Дебют моделі запланований на 2019 рік.


Не пропустіть