Toyota представить три екстремальних позашляховика в Чикаго

Японська компанія Toyota в рамках автосалону в Чикаго, який відкриється вже через кілька тижнів, представить три нових позашляховика, оснащених екстремальними доповненнями з офф-роуд пакета TRD Pro. Відзначається, що мова йде про пікап Toyota Tundra, а також про позашляховики Toyota Tacoma і Toyota 4Runner.

Компанія Toyota на своїх сторінках в соціальних мережах опублікувала свіжі тизери новинок, які готуються для міжнародного автосалону в Чикаго. Раніше розробники опублікували знімок трьох позашляховиків, які стоять в густому лісовому пейзажі, але більш детальних даних про моделі не було. При збільшенні зображення можна побачити, що на фото зображені Toyota Tundra, Toyota Tacoma і Toyota 4Runner.

Всі три моделі готуються отримати доповнення з оновленого пакету TRD Pro, який орієнтований на екстремальне водіння по бездоріжжю. Буквально сьогодні, 7 лютого, розробники опублікували другий тизер, на якому зображена передня частина кузова Toyota Tacoma TRD Pro.

Новий позашляховик отримав трубки для «підводного плавання» – дані елементи відкачують частину води, під час проходження глибоких бродів. Також на капоті з’явилися масивні повітрозабірники для охолодження мотора. Крім того, новинка отримає перенастроювану підвіску і позашляхову гуму.


Не пропустіть