Абсолютно новий Mercedes-Benz S-Class вперше помічений на тестах

Німецькі розробники з Mercedes-Benz вивели на дорожні тести флагманський седан Mercedes-Benz S-Class нового покоління. Очікується, що модель отримає посвіжілий дизайн і буде орієнтована на 2020 модельний рік.

На сторінках американського автомобільного видання Carscoops з’явилися перші шпигунські фото нового флагманського седана Mercedes-Benz S-Class. Фотошпигуни відзначили, що новинка проходить випробування на тій же дорозі, на якій тестувалися BMW 7-Series і Audi A8. Новинка від Mercedes-Benz тестується в досить щільному камуфляжі, який особливо помітний на передній частині кузова.

Очікується, що новий Mercedes-Benz S-Class 2020 буде виконаний в новому дизайнерському стилі бренду, який продемонстрований на Mercedes-Benz A-Class і седані CLS. Модель отримає звужену решітку радіатора і стильну спортивну оптику.

Що стосується технічних характеристик, то новий Mercedes-Benz S-Class отримає широку лінійку бензинових і дизельних моторів, а пізніше до сімейства приєднаються і плагін-гібридні двигуни. Не виключено, що всі седани отримають 48-вольтний електромотор, який утворює «м’яку» гібридну систему. Крім того, Mercedes-Benz S-Class отримає широкий набір функцій напівавтономного управління.


Не пропустіть