Нове покоління кросовера Kia Sportage «засвітили» на фотознімках

На автосалоні в Гуанчжоу в минулому році був представлений концепт нового кросовера компанії Kia. Нещодавно фото новинки в серійному виконанні з’явилися в базі міністерства промисловості Китаю.

Так, серійна версія минулорічного концепту виявилася розсекречена на фото. Як відомо кросовер створювався для китайського ринку, а позиціонувати його будуть як нове покоління Sportage.

При цьому на території Китаю буде продаватися два кросовера, де перший це актуальне покоління Sportage, яке продається під назвою KX5, а другим буде Sportage, який пропонується зараз як Sportage R.

Ось саме на зміну останньому і прийшов концепт NP, показаний в Гуанчжоу. Товарний варіант концепту не з’явиться за межами Китаю.

В основі новинки розташовується платформа Hyundai ix35 другоЇ генерації. На старті продажів новий кросовер буде доступний з дволітровим атмосферним мотором потужністю 160 к.с., пару якому складе механіка або автомат.

Пізніше в продажу з’явиться турбований 1,4-літровий агрегат, пару якому складе роботизована коробка. У продаж автомобіль надійде в цьому році.

cof

Не пропустіть