Skoda представила розкішну версію Kodiaq

Компанія Skoda розповіла про топову комплектацію кросовера Kodiaq Laurin & Klement: велика кількість хрому, нові функції і 190-сильний двигун. Новинку покажуть в березні на автосалоні в Женеві.

Люксову версію Skoda Kodiaq можна впізнати по світлодіодним фарам, численним хромованим елементам, шильдикам з назвою Laurin & Klement на передніх крилах і 19-дюймовими легкосплавними дисками. У салоні – шкіряні спортивні сидіння в чорному або бежевому кольорі з логотипом Laurin & Klement на підголівниках, шкіряне кермо, сталеві накладки на педалі і ще один логотип на передній панелі.

Оснащення топової версії Kodiaq включає в себе електропривід дверей багажника, сидіння водія і бічних дзеркал, чотири камери, що забезпечують 360-градусний огляд, бічні дзеркала з індикацією сліпих зон і підігрівом. Відтінок підсвічування салону можна вибрати з 10 варіантів, а преміальна аудіосистема Canton дозволить насолоджуватися у шляху улюбленою музикою.

Для версії Kodiaq Laurin & Klement пропонується чотири двигуни. Два нових бензинових TSI: 1,5-літровий потужністю 150 к.с. і 2-літровий потужністю 190 к.с.; і 2-літровий дизельний TDI в двох варіантах потужності: 150 або 190 к.с. Трансмісія – 7-ступінчастий «робот» DSG. Для 150-сильного бензинового можна замовити шестиступінчасту коробку. Привід – передній або повний. Продажі Kodiaq Laurin & Klement почнуться влітку. Вартість таких кросоверів буде не менше 37 000 євро.


Не пропустіть