З’явилося фото оновленого кросовера Porsche Macan

Нова версія популярного німецького кросовера була «спіймана» в об’єктиви зарубіжних журналістів буквально вчора. Як і личить новій моделі автомобіля, яка ще не була офіційно представлена, тестовий зразок Porsche Macan частково покритий камуфляжною плівкою – вона приховує передні фари і задні ліхтарі. В цілому можна стверджувати, що дизайнери автомобільного бренду практично повністю закінчили всі роботи по створенню нового екстер’єру кросовера.

Згідно з останніми повідомлень аналітиків німецького автомобільного бренду, компактний кросовер Porsche Macan є найбільш продаваною моделлю Porsche за останній час. За підсумками минулого року, обсяг продажів моделі збільшився на 2% і тепер становить близько 97 000 одиниць.

Насправді зміни мають місце бути, звичайно вони не такі значні, але все ж вони є. Мабуть, варто відзначити, що хлопці з німецької автомобільної компанії Porsche досить консервативно ставляться до зміни зовнішнього вигляду своїх моделей. Що й казати – зовнішній вид легендарного спортивного купе Porsche 911 не змінювався по суті роками.

Дивлячись на задню частину автомобіля, ми можемо помітити, що двері багажного відділення повністю покрита камуфляжною плівкою – цілком може бути, що дизайнери німецького автомобільного бренду вирішили з’єднати задні ліхтарі світлодіодною смугою – саме таке дизайнерське рішення реалізовано в актуальній версії моделі Panamera.

Цікаво, що камуфляжна плівка, яка покриває задні ліхтарі і передні фари має спеціальний малюнок, який покликаний вести нас в тому, ці елементи зовнішнього вигляду кросовера не змінилися

Журналістам також вдалося зробити пару фотографій салону, оновленого кросовера. Дивлячись на ці знімки, погляд відразу «зупиняється» на модифікованій приладовій панелі з великим екраном інформаційно-розважальної системи (імовірно розмірністю 12,3 дюйма). Центральні вентиляційні отвори перебувають тепер трохи нижче, крім того, вони отримали абсолютно нову форму – тепер вони горизонтальні.

Центральні вентиляційні дефлектори були переміщені вниз – це було зроблено для того, щоб звільнити місце для більшого дисплея інформаційно-розважальної системи.


Не пропустіть