Новий Volkswagen Touareg показали на офіційному відео

Компанія Volkswagen на своєму каналі в YouTube опублікувала перший офіційний ролик, на якому можна побачити новий позашляховик Volkswagen Touareg в русі. На жаль, модель як і раніше прихована камуфляжною плівкою, а публічна прем’єра німецького SUV відбудеться в кінці березня нинішнього року на автосалоні в Пекіні.

Судячи з опублікованого тизерного ролику, новий німецький кросовер Volkswagen Touareg практично готовий до публічного дебюту, але поки розробники приховують камуфляжем передню частину кузова автомобіля і нову оптику. Крім того, під плівкою ховається і задня частина автомобіля.

Поряд з цим варто відзначити, що ще в 2017 році фотошпигунам вдалося зняти новий Volkswagen Touareg повністю без камуфляжу, в той час як модель проходила зйомки для офіційних рекламних роликів. Кросовер отримає збільшену решітку радіатора, великі колісні диски, а також великий задній обвіс.

Новий Volkswagen Touareg базується на виробничій платформі MLB Evo, яка також лежить в основі Bentley Bentayga, Lamborghini Urus і Audi Q7. Очікується, що SUV отримає пневматичну підвіску і повнокероване шасі, а лінійку моторів складуть бензинові і дизельні агрегати.


Не пропустіть