Розсекречено бюджетний китайський «Гелендваген» – Qifeng K7 (Фото)

Китайська компанія Qifeng Auto, яка на даний момент належить виробнику електрокарів Lichi Electric Vehicle Corporation, презентувала новий міський позашляховик Qifeng K7, дизайн якого скопійований з німецького Mercedes-Benz G-Class. Відзначається, що китайський «клон» істотно відрізняється від «Гелендваген», адже модель є міським електрокаром зі швидкістю руху до 50 км/год.

На сторінках китайських автомобільних порталів з’явилися свіжі шпигунські фото нового міського електрокара Qifeng K7, який проходить випробування на дорогах загального користування. Примітно, що модель не носить будь-яких камуфлюючих елементів, не приховуючи дизайну, скопійованого з Mercedes-Benz G-Class.

Що стосується технічних характеристик, то новий Qifeng K7 приводиться в рух компактним електромотором, який в залежності від варіанту виконання генерує 5,3 або 6,7 кінських сили. Свинцево-кислотна батарея гарантує запас ходу в 170 кілометрів на одному заряді акумулятора.

Новий Qifeng K7 відноситься до сегменту низькошвидкісних компактних автомобілів, які можуть розвивати швидкість не більше 50 км/год. Таким моделям через низьку динаміки заборонено виїжджати на міжміські магістралі, але власники можуть розраховувати на безкоштовну парковку в містах. Вартість Qifeng K7 становить 24 988 юанів (106 тис.грн.)


Не пропустіть