Оновлений Honda Pilot вивели на дорожні випробування (Фото)

Компанія Honda вивела на дорожні випробування новий кросовер Pilot, про що свідчать шпигунські знімки, що потрапили в мережу. Фотографії закамуфльованої новинки виявилися в розпорядженні американського порталу motor1.

Судячи зі шпигунських фото, Honda Pilot вже тестують в серійному кузові. Очікується, що зміни торкнуться решітки радіатора, передніх фар і задніх ліхтарів, оскільки всі ці елементи прикриває камуфляжна плівка.

Крім того, деякі елементи екстер’єру кросовер запозичить у седана Honda Accord актуального покоління. Що стосується салону, в ньому зміни виявляться мінімальними.

Згідно з повідомленнями інсайдерів, оновлений Pilot почнуть пропонувати з гібридною установкою, успадкованою від гібрида Accord Hybrid. Разом з тим в базових версіях кросовер, як і раніше, оснастять 3,5-літровим мотором V6, здатним розвивати 280 кінських сил.

Нагадаємо, на сьогоднішній день Honda випускає Pilot третьої генерації, представлений два роки тому. Рестайлінговий автомобіль повинен дебютувати до кінця нинішнього року, а в продажу він з’явиться не раніше 2019 року.


Не пропустіть