Ексклюзивний трьохдверний Range Rover – сюрприз з Женеви (Фото)

Несподівана новинка роботи відділення SVO буде об’єктом полювання колекціонерів

Компанія Land Rover вже привчила всіх до своїх сміливих експериментів в жанрі кросоверів і позашляховиків. Не став винятком і Женевський автосалон, де британці представили трьохдверний Range Rover SV Coupe. Новинка буде випущена відділенням SVO (Special Vehicle Operations) обмеженим тиражем – усього 999 примірників.

При всій зовнішній схожості з п’ятидверним «Рендж» загальних кузовних панелей у цих машин тільки дві – капот і нижня частина кришки багажника. Двигун для SV Coupe пропонується один – 5-літровий компресорний V8, який розвиває 565 к.с. і 700 Нм. Крутний момент передається через 8-ступінчастий автомат – до сотні великий позашляховик розганяється за 5,3 секунди. Максимальна швидкість – понад 265 км/год!

Машина відрізняється розкішною обробкою чотиримісного салону з використанням натуральної шкіри двох кольорів і дерева, багатим оснащенням, що включає в себе лазерні світлодіодні фари, 23-дюймові колеса, електроприводи всіх сидінь, аудіосистемою Meridian з 23 динаміками загальною потужністю 1700 Вт. Двері у SV Coupe – без рамок.

Позашляхові можливості у трьохдверки трохи погіршилися – дорожній просвіт зменшився всього на 8 мм в звичайному режимі роботи пневмопідвіски, нікуди не зникла і система Terrain Response 2, яка полегшує рух по складним покриттям.

Заплатити за ексклюзивну машину доведеться багато. В США трьохдверний Land Rover Range Rover SV Coupe буде коштувати 300 тисяч доларів.


Не пропустіть