Новий Citroen Berlingo здивував зовнішністю і салоном (Фото)

Основною прем’єрою Citroen в Женеві стало нове покоління сімейства Berlingo – хто тепер назве його утилітарним? Модна «двоповерхова» головна оптика, захисні вставки Airbump в нижній частині дверей з різними колірними схемами, рельєфні ліхтарі і 17-дюймові колеса. Berlingo зараз нагадує лінійку кросоверів C3 Aircross і C5 Aircross.

Але основне приховано під кузовом – це модульна платформа EMP2, яка дозволила зробити «каблук» відразу в двох модифікаціях. Стандартна має довжину 4,4 метра і доступна в пятимісному виконанні. Багажник збільшився на 100 літрів (775 л). А подовжена версія XL (+21 см до відстані між осями) – це вже 4,75 метра і 1050-літровий «трюм». При складених сидіннях другого ряду можна перевозити вантажі завдовжки до 3,5 метра. А за доплату встановлять два додаткових крісла ззаду з поздовжнім регулюванням на 130 мм – тісно «на гальорці» бути не повинно.

Citroen Berlingo отримав 1,2-літровий бензиновий турбомотор (110 або 130 к.с.). і турбодизель 1.5 (75, 110 або 130 к.с.). 130-сильним версіями покладено 8-ступінчастий автомат, інші комплектуються 6-ступінчастою механікою.

Усередині Citroen Berlingo теж не впізнати – центральну консоль дорогих версій вінчає 8-дюймовий екран мультимедійного комплексу з навігацією. А список оснащення включає в себе адаптивний круїз-контроль, проекційний дисплей, системи моніторингу сліпих зон, стеження за дорожньою розміткою та розпізнавання знаків, електронним помічником при старті в гору, систему контролю причепа, бездротову зарядку і клімат-контроль.


Не пропустіть