Mercedes-Benz CLS 450 був представлений в Женеві (Фото)

Нова версія Mercedes-Benz CLS 450 стала на сходинку вище сучасного E-Class, проте не дотягується до нового AMG GT 4-Door Coupe. При цьому автомобіль вдало поєднує в собі витончені лінії W213 і агресивність X290.

Компанія Mercedes-Benz представила в рамках Женевського автосалону нову версію Mercedes-Benz CLS 450 4Matic, який отримав вартість від 71 000 євро на рідному ринку і сучасну систему EQ Boost.

Так, новинка отримала сучасний силовий агрегат з робочим об’ємом 3,0 літра і максимальною потужністю до 367 кінських сил. При цьому автомобіль оснащується системою «м’якого» гібрида EQ Boost, що надає автомобілю додаткові 22 кінських сили, що в сумі становить 389 сил і 400 Нм крутного моменту.

Пізніше на ринку з’явиться Mercedes-AMG CLS 53, який природно стане потужнішим поточної версії. При цьому, всі версії нового CLS будуть працювати спільно з роботизованою трансмісією 9G-Tronic.

Варто відзначити, що в салоні автомобіль отримав практично ідентичний дизайн з сучасними моделями компанії E-Class. Так, шкіряна обробка поєднується з високотехнологічним інтер’єром з двома дисплеями по 12,3 дюйма, які виконують роль панелі приладів і екрану мультимедійної системи. Однак похилий дах кузова купе значно зменшує вільний простір для задніх пасажирів.

В якості додаткової опції для нового CLS-Class буде доступна система автономного управління Distronic і Active Steering Assist, здатна самостійно пересуватися по багатополосній трасі, перебудовуючи, обганяючи і рухаючись зі швидкістю до 180 км/год.

Крім того є вибір між різними типами підвіски з системами Dynamic Body Control (плавне регулювання демпфірування) і Air Body Control (регульоване і адаптивне демпфірування). Загалом, новинка вдало в собі поєднує спортивний характер з комфортом E-Class.


Не пропустіть