KIA розсекретила дизайн нового Quoris на офіційних зображенях

Компанія KIA готує до дебюту преміальний седан Quoris другої генерації. Нещодавно в мережі з’явилося свіжі тизерні зображення, які детально розкривають зовнішність майбутнього автомобіля.

Тиждень тому південнокорейський автовиробник анонсував старт продажів нового седана KIA Quoris в квітні, випустивши відеозапис, на якій був продемонстрований профіль новинки. Свіжі тизери розкривають більше подробиць щодо дизайну моделі, причому його можна назвати більш цікавим в порівнянні з попередником.

Деякі елементи новинки нагадують Mercedes-Benz S-Class і BMW 6 Series Gran Coupe, проте автомобіль став красивішим першого покоління. Новий KIA Quoris успадкує деякі технічні рішення від Genesis G90.

У базовому виконанні новинка отримає задній привід, проте в якості опції буде доступний і передній привід. Очікується, що під капотом седана виявиться 3,3-літровий твін-турбо мотор V6, а більш дорогі версії оснастять 5,0-літровим V8. В обох випадках в якості трансмісії запропонують 8-швидкісну АКПП.

За словами представників марки, над новим Quoris працювали корейські і американські дизайнери. Імовірно модель повернеться на північноамериканський ринок, незважаючи на невисокий попит. Випускати седан, як і раніше, будуть в Південній Кореї.


Не пропустіть