На тестах помічений Mercedes-Benz X-Class зі збільшеним вантажним відсіком

В рамках автосалону в Женеві компанія Mercedes-Benz презентувала продуктивну версію пікапа X-Class, але незабаром модель отримає ще більш серйозні зміни. Очікується, що преміальний пікап отримає збільшений вантажний відсік, що зробить його більш зручним для користувачів.

На сторінках американського порталу Carscoops з’явилися свіжі шпигунські фото нової версії пікапа Mercedes-Benz X-Class, яка в плані стилістичних рис має мало відмінностей від існуючої вантажівки. У список нововведень варто віднести інший вантажний відсік, який став довшим і ширшими. Новинка тестується в Північній Європі.

Інформації про габарити нового Mercedes-Benz X-Class з подовженим вантажним простором поки немає, але стандартний пікап має «ящик» довжиною в 1 587 міліметрів. Варто врахувати, що німецький пікап базується на Nissan Navara, тому вантажний простір може бути подовжено до 1 788 міліметрів.

Очікується, що нова версія Mercedes-Benz X-Class збереже колишню гаму моторів. Модель отримає під капот 2,3-літровий турбодизель потужністю в 163 або 190 кінських сил. «Топовий» пікап буде приводитися в рух 3,0-літровим мотором з шістьма циліндрами, який генерує 258 «конячок» і 550 Нм.


Не пропустіть