Великий седан Kia: багато шкіри і цифрова панель приладів (Фото)

Південнокорейська марка продовжує підігрівати інтерес до прем’єри другого покоління флагманського седана K900, який в нас відомий під назвою Quoris.

Компанія Kia розповсюдила тизерне зображення інтер’єру нового K900/Quoris або K9 – так модель зветься в Південній Кореї. Судячи з ескізів, в інтер’єрі нового покоління Quoris буде використано велику кількість шкіри і дерева – навіть на рульовому колесі.

Крім іншого, південнокорейський флагман отримає всі сучасні атрибути – повністю цифрову панель приладів і великий 12,3-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи. Крім того, нове покоління K900/Quoris позбудеться від великої кількості різних кнопок в інтер’єрі.

Технічні характеристики нової генерації флагманської моделі Kia поки не розкриваються. Однак відомо, що седан надійде в продаж на окремих світових ринках вже з другого кварталу 2018 року.

Світовий дебют оновленого K900/Quoris/K9, як очікується, відбудеться навесні в рамках Нью-Йоркського автосалону. Виробництво моделі налагодять в Південній Кореї, а старт продажів запланований на другу половину року на окремих світових ринках.


Не пропустіть