BMW планує випустити розкішний позашляховик X8

Не встигли ще стартувати офіційні продажі нового флагманського кросовера BMW X7, як керівництво баварського автомобільного бренду думає про те, щоб створити ще одну модель з сегменту SUV, яка буде ще дорожче, ще більш розкішною.

Саме така інформація з’явилася буквально кілька годин тому (сьогодні 21 березня) в розпорядженні іноземного інтернет-ресурсу BMW Blog. У свою чергу журналісти видання посилаються на представників автомобільного бренду, з якими їм не давно вдалося поговорити – повідомляється, що джерелом BMW Blog є і один з топ-менеджерів компанії.

Справедливості заради варто сказати про те, що чутки про те, що в поточному модельному ряду німецької автомобільної компанії BMW може з’явиться новий флагманський кросовер, з’явилися ще в минулому році.

В рамках інтерв’ю вдалося дізнатися про те, що якщо нинішнє керівництво автовиробника все-таки вирішить дати «добро» на розробку нового кросовера, то він точно не буде схожий на купеподбні моделі X4 і X6. Відзначимо, що не так давно, в деяких зарубіжних автомобільних виданнях з’явилася інформація про те, що новий кросовер BMW X8 швидше за все стане як раз купеподібною версією моделі BMW X7.

Крім того, ТОП-менеджер баварського автовиробника зазначив, що, якщо абсолютно новий автомобіль автомобільного бренду все-таки буде створено, він буде мати найстильнішу зовнішність з усіх нинішніх кросоверів BMW. Ну а про те, що за рівнем розкоші новинки не буде поступатися флагманському седану 7-Series, можна не сумніватися.

Наостанок зазначимо, що на даний момент немає ніяких даних технічної складової нового кросовера.


Не пропустіть