Hyundai оновила популярний позашляховик Tucson (Фото)

Hyundai представила на автосалоні в Нью-Йорку оновлений кросовер Tucson.

Зовні відмінностей старої і нової машини не дуже багато, але вони є: нові решітка радіатора, трохи інші фари і задні ліхтарі, інший дизайн колісних дисків (вони можуть бути 17-, 18- або 19-дюймовими).

А в салоні увагу на себе звертає в першу чергу 7-дюймовий екран мультимедійної системи – якщо раніше він був вбудований в середину центральної консолі, то зараз височить над нею (це загальний тренд для багатьох виробників). Крім того, іншою стала комбінація приладів і з’явилося електронне гальмо стоянки. Пасажири другого ряду зрадіють USB-роз’єму.

Також Tucson отримав пакет сучасних систем безпеки: функцію попередження про зіткнення, можливість автоматичного руху в заторі, контроль за рухом в смузі і так далі. Загалом, нічого принципово нового, але Hyundai підтягла оснащення свого кросовера до конкурентів.

Оновлені Tucson почнуть оснащуватися такими ж двигунами, які ставлять на машини і сьогодні: 2-літровим, який видає 164 к.с. і агрегатом об’ємом 2,4 л (181 к.с.). Обидва мотори будуть трудиться в парі з 6-ступінчастим автоматом. А від турбомотора 1,6 (175 к.с..) в парі з роботом з двома зчепленнями вирішено відмовитися.


Не пропустіть