Компанія Acura представила нове покоління кросовера Acura RDX

Презентація проходила в рамках автосалону в Нью-Йорку, який почав свою роботу для журналістів 28 березня. Прототип кросовера нової генерації був представлений в минулому році на автосалоні в Детройті, а в Нью-Йорку відбулася презентація товарної версії.

Третє за рахунком покоління Acura RDX отримала нову платформу, а також довше на 66 мм колісну базу. Створювався автомобіль з використання не менше 50% високоміцної сталі.

Особливостями нового шасі є рівна підлога під задніми сидіннями, нова задня «пятіважілька» з адаптивними амортизаторами, а також передня підвіска Макферсон.

Моторна гамма тепер представлена ​​новим турбованим мотором об’ємом два літри, потужність якого складе 272 кінських сил, а показник крутного моменту – 380 Нм. Цей двигун буде заміною атмосферним моторам V6 з індексами J30Y1 і J35Z2.

В якості трансмісії для нового двигуна буде пропонуватися десятишвидкістний автомат 10AT, який буде працювати з повнопривідною системою.

У списку базової комплектації у кросовера буде система попередження і запобігання зіткнень, система утримання кросовера в смузі, а також адаптивний круїз-контроль.

Серійне виробництво нового RDX буде налагоджено на американському підприємстві.


Не пропустіть