У Hyundai з’явиться великий кросовер Palisade

У США проходять випробування нового великого позашляховика корейської марки Hyundai. Згідно з останніми повідомленнями, новинка може отримати назву Palisade («палісад»), а прем’єра її відбудеться в наступному році.

Як очікується, трьохрядний кросовер буде побудований на тій же платформі, що і майбутня серійна версія концепту Kia Telluride. Зовні автомобіль буде схожий з Santa Fe нового покоління. Будуть доступні модифікації з переднім і повним приводом. Швидше за все, Palisade запропонують в семи- і восьмимісному виконаннях.

За неофіційними даними, автомобіль отримає 3,3-літровий бензиновий двигун V6 потужністю 290 к.с. Також кросовер оснастять гібридною силовою установкою сумарною потужністю близько 400 «коней», до складу якої увійде 3,5-літровий мотор V6.

Світові продажі новинки почнуться не раніше кінця 2019 м. Новий кросовер корейської марки буде конкурувати з Chevrolet Suburban і Ford Expedition. Варто зазначити, що до 2020 року Hyundai планує вивести на американський ринок як мінімум вісім рестайлінгових або зовсім нових позашляховиків.


Не пропустіть