Chevrolet презентувала оновлений спорткар Camaro

Легендарний Chevrolet Camaro був оновлений. Новинка отримала сучасне оснащення та покращений зовнішній дизайн.

Компанія Chevrolet оснастила оновлений спорткар 2019 модельного року зміненими бамперами, іншою радіаторною решіткою, повністю світлодіодною оптикою, рельєфним капотом і оригінальними легкосплавними 20-дюймовими колісними дисками.

Під капотом купе і кабріолета в версії SS встановлена ​​6,2-літрова силова установка V8, що генерує 461 к.с. Працює двигун в парі з 10-діапазонною АКПП, яка змінила колишню 8-ступінчасту автоматичну трансмісію.

У лінійці модифікацій з’явилася версія Turbo 1LE оснащена 2,0-літровим турбомотором потужністю 278 к.с. В арсеналі цієї серії є переналаштована підвіска, збільшені стабілізатори поперечної стійкості, гальма Brembo, спортивні сидіння і рульове колесо з обробкою із замші.

Оновлений Chevrolet Camaro також укомплектований системою допомоги при русі заднім ходом, адаптивним круїз-контролем, системою запобігання фронтальних зіткнень з функцією розпізнавання пішоходів, просунутою мультимедійною системою з великим сенсорним екраном, камерою заднього виду, зображення з якої виводиться на салонне дзеркало.


Не пропустіть