Ford показав четверте покоління моделі Focus

Компанія Ford показала четверте покоління моделі Focus – модель вийде на ринок в кузовах седан, універсал і п’ятидверний хетчбек.

Машина побудована на новій платформі, отримала повністю новий дизайн кузова і інтер’єру. Автомобіль став просторіше і відрізняється більш сучасним і технологічним оснащенням, що включає в себе комплекс систем активної безпеки Ford Co-Pilot360, точку доступу Wi-Fi і вдосконалену мультимедіа SYNC 3.

Ford Focus отримав перероблену підвіску, електропідсилювач керма і систему вибору режимів роботи силового агрегату і електронних асистентів. На китайському ринку модель отримає літровий і 1,5 літровий бензиновий турбомотор EcoBoost, а в Європі до них додадуться ще один 1,5 літровий бензиновий EcoBosst і дволітровий турбодизель EcoBlue.

Модель отримає псевдоспортивну комплектацію ST-Line, дороге виконання Vignale і «позашляхове» Active, а базовою стане версія Titanium. Загальна кількість доступних варіантів Ford Focus зменшилася з 360 у минулому поколінні до 26 в новому. Продажі новинки в Європі і Китаї почнуться до кінця 2018 року, в Північній Америці новий Ford Focus з’явиться в другій половині 2019 року.


Не пропустіть