У Мережі з’явився перший рендер флагманського кросовера Opel

У Мережі з’явився рендер нового кросовера від бренду Opel, який зараз належить альянсу PSA Group.

Про те, що виробник має намір випустити новий кросовер, який виявиться на щабель вище, представленого в минулому році Grandland X, стало відомо, коли опублікували плани по випуску нових моделей. Сьогодні повідомляється, що Opel вже почала розробку такого кросовера.

Новинкою стане флагманський кросовер з електричною силовою установкою. Нещодавно марка Buick представила новий концепт Enspire, а під час презентації представники компанії розповіли про особливості дизайну нового кроссовера від Opel.

На підставі цих даних незалежний дизайнер підготував рендер, показавши імовірну зовнішність флагманської моделі. За попередніми даними, новинка вийде на ринок через два роки і отримає купеподібний кузов.

В основі автомобіля розташується платформа EMP2, а вона використовувалася в моделях Peugeot 3008, 5008 і Citroen C5 Aircross. Для моделі одним зі звичайних ДВЗ крім електричної установки запропонують 1,5 літровий двигун об’ємом 1,6 літра. Його потужність буде близько 200-270 к.с. Потужність електричної установки складе 550 к.с


Не пропустіть