Mitsubishi Lancer кардинально зміниться (Фото)

Модель зазнає велика кількість змін і незабаром з’явиться на ринку.

Компанія Mitsubishi працює над поверненням моделі Lancer – вона постане у вигляді кроссовера C-сегменту, який буде змагатися з Ford Focus і C-HR Toyota, пише Auto Express.

Японський бренд в останні роки може похвалитися швидким зростанням продажів, і тепер бос фірми, британець Тревор Манн, а також головний конструктор Цунехіро Кунімоті почали серйозну роботу по заміні всіх нинішніх позашляховиків Mitsubishi. Буде змінений і спортивний седан Lancer.

«У нас є довгостроковий план до 2025 року», – пояснив він. «Ми збираємося замінити ASX, Outlander і Triton, а також Pajero і Lancer».

«Можливо, ми створимо новий тип хетчбека. Оригінальність є важливою частиною філософії дизайну Mitsubishi», – додав кунімоті.

Компанія, ймовірно, буде збирати новий Lancer на платформі CMF Alliance.

У соціальних мережах користувачі високо оцінили плани керівництва і не сумніваються, що принципово нова інтерпретація старої моделі стане хітом.

А тим часом пропонуємо вашій увазі Mitsubishi e-Evolution, який презентували восени минулого року. Цей концепт демонструє напрямок компанії при розробці майбутніх кросоверів. Новий Lancer планують побудувати на базі концепту Mitsubishi e-Evolution


Не пропустіть