Розкішний кросовер BMW X8: нова інформація про флагман марки

Баварські машинобудівники приступили до проектування розкішного кросовера BMW X8, і це при тому, що громадськості до сих пір офіційно не представили позашляховик X7. Інсайдери стверджують, що «вісімка» добереться до дилерів в першій половині 2020 року.

Пару місяців назад в ЗМІ з’явилася інформація про те, що баварці розмірковують над створенням кросовера BMW X8. Розробники планували прийняти остаточне рішення з приводу позашляховика до кінця нинішнього року. Тепер же інсайдери стверджують, що доля новинки визначена, про що повідомив портал Motor1.

За деякими даними, кросовер BMW X8 буде являти собою абсолютно нову модель, а не закладену в купеподібний кузов версію X7, як це сталося з X3 і X4 або X5 і X6. Згідно з чутками, новинка стане найдорожчою моделлю в лінійці SUV баварського бренду. На ринок машина відправиться в 4- і 5-місних виконаннях. Крім того, автомобіль може отримати модифікацію з трирядним салоном.

Яким буде новий BMW X8, немає даних. В силу вимог ринку, він може отримати гібридну і електричну версію, але баварці поки нічого не розповідають про кросовер.


Не пропустіть