Кросовер SEAT Tarraco засвітився на тестах (Фото)

На дорожніх тестах вперше помічений новий семимісний позашляховик SEAT Tarraco. Світова прем’єра автомобіля повинна відбутися в рамках Паризького мотор-шоу 2018 року, який відкриє свої двері восени.

Шпигунські фото тестового прототипу флагманського кросовера SEAT Tarraco виявилися в розпорядження популярного видання Auto Express. Судячи по знімках, дизайн екстер’єру новинки буде виконаний у фірмовому стилі іспанського бренду, який ми бачили на нових моделях Ateca і Arona.

Зате, за попередніми даними, автомобіль отримає абсолютно нове оформлення інтер’єру. Крім цього, для позашляховика SEAT Tarraco будуть доступні такі «фішки», як цифрова приладова панель і просунута інформаційно-розважальна система.

Новий семимісний крос SEAT Tarraco побудують на модульній архітектурі MQB. Як відомо, ця платформа використовується на таких моделях, як Skoda Kodiaq і Volkswagen Tiguan Allspace.

Очікується, що в гамму силових агрегатів новинки увійдуть бензинові двигуна 1.4 та 2.0, а також дизельна силова установка, об’ємом 2,0 літра. Машину можна буде купити з переднім і повним приводом.


Не пропустіть