Новий SEAT Leon помітили під час дорожніх тестів (Фото)

Автомобільні папараці застали на випробуваннях тестовий мул у вигляді актуальної версії універсала SEAT Leon, однак він отримав рестайлінгову передню частину кузова.

На шпигунських фотографіях, опублікованих виданням motor1, можна побачити, що SEAT Leon отримав збільшену радіаторну решітку. Освітлювачі як спереду, так і ззаду, ймовірно, поки не готові, на що вказує щільний камуфляж.

Зміна поколінь відбудеться з сімейством SEAT Leon в 2019 році. На тестах «начинка» наступної генерації моделі укладена в кузов актуального універсала лінійки.

Основою для наступного покоління SEAT Leon стане модернізована модульна платформа MQB. Машина стане трохи більшою і легшою, проте шасі дозволить зробити її безпечнішою і більш сучасною в плані систем допомоги водієві.

Поки тільки передбачається, що новий SEAT Leon отримає збільшену на 50 колісну базу. Силову лінійку сімейства можуть представити турбовані літрові мотори віддачею до 115 к.с., а також 1,5-літрові агрегати тягою до 200 к.с. Також очікується поява гібридної версії «Леона». Крім того, модель можуть оснастити новим дизельним 2.0 TDI EA288 Evo з передовими системами очищення вихлопних газів. «Заряджений» SEAT Leon «мідні» акценти кузова, коліс і інтер’єру. Крім того, машину оснастять вуглепластиковими аеродинамічними елементами, посиленими гальмами і доопрацьованою вихлопною системою.


Не пропустіть