Skoda представила броньований Superb (Фото)

Чеська автомобільна компанія Skoda оголосила про запуск продажів абсолютно нового броньованого універсалу. Як стало відомо, за основу була взята модель Superb.

У компанії заявили, що над розробкою автомобіля працювали провідні фахівці в області противибухового і балістичного захисту Великобританії. Згідно з отриманою інформацією, під капотом універсала розташується дизельний турбомотор на 187 кінських сил.

При цьому зовні універсал нічим не буде відрізнятися від звичайного Superb. Однак в документах буде стояти позначка, що транспортний засіб витримує попадання ракет і куль.

На даний момент точних характеристик немає, оскільки компанія їх успішно приховує. Але за інсайдерською інформацією стало відомо, що машину оснастять вкрай потужною бронею, а сам універсал зможе їхати навіть зі спущеними колесами.

Для полегшення управління Superb отримає посилену підвіску і «інноваційні» гальма. Також всередині салону очікується оригінальний дизайн. Як заявили в Skoda, на розробку такого універсалу пішло близько трьох років, а замовлення на нього можна робити вже зараз.


Не пропустіть