Toyota Corolla отримала нову версію (Фото)

Компанія Toyota презентувала новий хетчбек Corolla, призначений для японського авторинку. Модель, представлена ​​кілька місяців тому в США і Європі, незабаром добереться і до Країни висхідного сонця.

На відміну від версії для Європи представлена Toyota Corolla отримав модифіковані фари, інший шильдик на радіаторні решітці і задню підвіску. Крім того, японський хетчбек пропонується з іншими двигунами, які він запозичив у кросовера Toyota C-HR.

Новинка доступна з 1,2-літровим турбомотором, що розвиває 115 «конячок», і зі 122-сильною гібридною установкою на базі 1,8-літрового «атмосферника». Покупці можуть вибирати між 6-швидкісною механічною трансмісією і варіатором, переднім і повним приводом.

Toyota Corolla нової генерації може похвалитися підвіскою з регульованою жорсткістю, сімома подушками безпеки, функцією перерозподілу тяги між колесами, кліматичною системою, мультимедійним комплексом і т.д.

Також для моделі доступний пакет систем безпеки Safety Sense 2, в який увійшли система кругового відеоогляду, “розумний” круїз-контроль, система контролю рядності руху і функція запобігання зіткнень. В Японії новий Toyota Corolla з’явиться в продажу вже в червні.


Не пропустіть