КрАЗ виготовив партію техніки для роботи в сyвoрих yмoвaх (Фото)

Партію оригінальних повнопривідних автомобілів виготовлено Кременчуцьким автозаводом для однієї із країн Південно-Східної Азії. 12-кубові самоскиди КрАЗ-65032 та шасі-контейнеровози КрАЗ-63221 у тропічному кліматичному виконанні, згідно технічного завдання замовника, створені для надважких умов експлуатації – будівельних робіт на узбережжі, в основному, в агресивному середовищі, «по пояс» у морській воді, повідомляє прес-служба підприємства

Обидві моделі мають правостороннє розташування органів управління, тропічне кліматичне виконання. Враховуючи специфіку роботи, система випуску відпрацьованих газів у цих самоскидів та шасі має відвід вихлопних газів вгору через глушник, встановлений за кабіною з лівого боку. Усі рознімні з’єднання – герметичні, система охолодження – із алюмінієвим радіатором без шторки, шини – у тропічному виконанні, без ЦПШ. Герметичні фари асиметричні для лівостороннього руху.

Лакофарбове покриття машин також «тропічне», воно стійке до впливу морської води з підвищеним вмістом солі. При цьому застосована спеціальна технологія фарбування.

Двигун Євро-2 потужністю 380 к.с, КП – механічна, 9-ступенева.

У самоскида КрАЗ-65032, призначеного для перевезення вантажів по дорогах та бездоріжжю, платформа підвищеної міцності.

Шасі-контейнеровоз КрАЗ-63221 призначений для перевезення 20-ти футового контейнера і буксирування причепу по всіх видах доріг, бездоріжжю і місцевості. Обладнаний краном-маніпулятором для виконання вантажно-розвантажувальних робіт.

У кінці минулого тижня представники замовника інспектували виготовлені вантажівки. Наразі партія машин готується до відправлення іноземному контрагенту.

Джерело uprom.info

Не пропустіть