Дизайн нового Suzuki Jimny розсекретили фото

У Мережі з’явилися перші «живі» фотографії нового покоління компактного позашляховика Suzuki Jimny. Знімки новинки були опубліковані одним з японських автомобільних ресурсів, що публікують переважно новини щодо модельного ряду «Сузукі». Примітно, але через кілька хвилин після появи на сторінках видання фотографій нового «Джімні», пост був видалений.

Особливим відкриттям дизайн нового Suzuki Jimny, представлений на фото, не став, оскільки до цього в Мережі вже публікувалися патентні зображення цієї моделі і інша технічна і візуальна інформація. Проте, на «живих» знімках «Джімні» в новій генерації виглядає більш брутально, ніж здавалося раніше і навіть має деяку схожість з Mercedes-Benz G-Class.

Найбільші зміни відбулися в інтер’єрі позашляховика, який став більш сучасним, але при цьому залишився вірний стилю попередніх «Джімні».

Новинка зберегла рамну конструкцію, нерозрізні мости і 2-ступінчасту «раздатку». При цьому довжина автомобіля залишилася практично такою ж, що і раніше – менше 4 метрів (якщо бути точніше – 3,4 метра).

Очікується, що в продаж новий Jimny буде доступний з 1-літровим турбованим двигуном BoosterJet або «атмосферником» DualJet об’ємом в 1,2-літра.


Не пропустіть