Розсекретили новий SsangYong Actyon 2019 (Фото)

Південнокорейський бренд SsangYong вивів на дорожні тести новий кросовер Actyon 2019 модельного року. Британські шпигуни сфотографували новинку, яку на місцевому ринку пропонують під назвою Korando.

SsangYong Actyon 2019 модельного року був розроблений як конкурент компактним кроссоверам Nissan Qashqai і KIA Sportage. На шпигунських знімках модель покрита товстим камуфляжем, який не дає розглянути особливості авто, проте дає зрозуміти, що модель отримає власну серійну форму кузова.

В основу SsangYong Actyon лягла нова архітектура, яка допоможе надати спортивності моделі і поліпшити зовнішній вигляд. Очікується, що лінійка двигунів включатиме дизельний мотор об’ємом 1.6 літра, і бензинові об’ємом 1.2 і 1.5 літра, а також гібридну силову установку.

В рамках автошоу в Женеві в березні 2018 року відбулася презентація концепт-кара SsangYong e-SIV, який ліг в основу нового покоління Actyon. Оскільки концепт був оснащений електромотором, варто очікувати електрифікацію серійного кросовера вже до 2020 року.


Не пропустіть