Maserati випустить п’ять новинок вже до 2022 року

Компанія Maserati повідомила про те, що в найближчі чотири роки збирається випустити відразу п’ять нових моделей, в тому числі гібридні і повністю електрифіковані версії.

Уже через півтора року компанія збирається випустити автомобіль, який стане на позицію нижче, ніж актуальний Levante. В його основу ляже платформа з заднім приводом. Під капотом буде розташовуватися дволітровий мотор з віддачею в 280 кінських сил, а також мотор з об’ємом в 2.9 літра і віддачею в 510 кінських сил. Для кросовера також буде передбачена гібридна специфікація.

Ще через два роки компанія повинна випустити серійну версію спортивного автомобіля Alfiery, який буде випускатися не тільки з відкритим верхом, а й в кузові купе. Під капотом буде встановлена ​​гібридна силова установка. Забезпечувати автономність дозволить 8-вольтна батарея, яка дасть можливість розганятися до першої сотні всього за 4.2 секунди. Максимальна швидкість руху складе триста кілометрів на годину.

Levante, Ghibli і флагманська машина Quattroporte повинні вийти вже в 2022 році. Вони також будуть працювати як з гібридними силовими установками, так і з повністю електричними. Виробник також зазначив, що всі перераховані вище моделі отримають систему автопілота третього покоління.


Не пропустіть