Toyota готує «заряджену» версію Supra

У ході минулого автомарафона «24 години Ле-Мана», журналісти опитали масу інженерів і глав компаній, присутніх на заході. І більшість питань, природно, задавалося переможцям – мотористам з Toyota Gazoo Racing, чиї прототипи прийшли на першому і другому місці в підсумковому заліку.

Головний інженер Gazoo Racing Тетсуя Тада, повідомив в інтерв’ю, цікаві подробиці про майбутнє купе Toyota Supra. Так з його слів стало відомо, що крім стандартної модифікації купе, у Супри з’явиться і «заряджена» версія, роботи над який будуть вести гоночні інженери і Gazoo Racing.

На виході вийде суперкар – Toyota Supra GRMN, на відміну від стандартної Супри, у «зарядженої» версії буде більш жорстка підвіска і перенастроєне рульове управління.

Також спорткар обладнають системою відстеження часу на пройденій дистанції, судячи з усього це така ж система, як у Porsche з їх застосуванням “Track Precision», нагадаємо, там водій може записувати пройдені кола і аналізувати телеметрію, або просто похвалитися в соцмережах результатом.

Точної дати прем’єри «зарядженої» Супри пан Тада не назвав, втім, дата дебюту стандартної Toyota Supra теж поки тримається в секреті.


Не пропустіть